Fakültemizde “TÜBİTAK Destekli ‘1512-BİGG Girişimcilik Projesi” konulu seminer düzenlendi.

Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarından Dr. Öğretim Üyesi Necattin Cihat İçyer, TÜBİTAK Destekli ‘1512-BİGG Girişimcilik Projesi’ konusunda seminer verdi. 16 Ekim Çarşamba günü  Mühendislik-Mimarlık Fakültesi bilgisayar laboratuvarında yapılan seminer, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Özdalyan’ın ve fakülte akademik personelinin katılımıyla gerçekleştirildi. Seminerde, Dr. Öğr. Üyesi N. Cihat İçyer yürütücülüğünde 2018 yılı şubat ayından itibaren 15 ay süre ile Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark bünyesinde gerçekleştirilen ‘Kıyma Ürünleri Üreten Firmaların Yağ Oranı Standardizasyonu İçin Pratik Cihaz Geliştirilmesi’ başlıklı proje tanıtıldı.